Хаосът в политиката символизира нещо много притеснително, а то е липса на

...
Хаосът в политиката символизира нещо много притеснително, а то е липса на
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Хаосът в политиката символизира нещо много прит...

" Хаосът в политиката символизира нещо доста притеснително, а то е липса на умеене за многопластова връзка сред политическите сили в България.... Очевидно отсъства стратегическо и тактическо другарство сред партиите - освен тези, които са в ръководството. Затова виждаме тази стъпка на танго - две напред, една обратно, тъй като Бойко Борисов и Кирил Петков не са съумели да се схванат по телефона, или тъй като не са присъединили и Асен Василев в диалозите ", разяснява той.

 

Според Стефанов  целта на Движение за права и свободи е " тотална реабилитация с флагман Делян Пеевски ".

" Вече нещата са отвън всякакво подозрение, че прочитът на Пеевски в общественото пространство отвън България, а и в страната - се е трансформирал ". 

 

В предаването ``Нещо повече`` политологът акцентира, че критики от президента работят консолидиращо на обединението и на поддръжката за нея от Движение за права и свободи:

" Вътрешното напрежение е друго. ГЕРБ от самото начало желае да покаже кой е гарантът за тази коалиция. Защо тя съществува е пък идеята на ПП-ДБ. Всеки от неговата позиция желае да е крачка напред, само че за съжаление на гърба на премиера и на държавното управление. Така някои положителни неща остават много подценени, а други - изопачени. Абсурдни клюки изместват същината на диалога ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР